Με μια εντυπωσιακή έκθεση γραπτών μηνυμάτων -εμπνευσμένων από στίχους τραγουδιών-  και ζωγραφικής ακόμα και προσωπογραφιών υποδέχθηκαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κρωπίας (ΚΕΔΚ), τον πολυσύνθετο καλλιτέχνη Γιάννη Ζουγανέλη, στον Καρελλά Κορωπίου.
Η πρόσκληση στον Γιάννη Ζουγανέλη και σε πολλούς άλλους  καταξιωμένους καλλιτέχνες  ή αθλητές αποτελεί μια πάγια εκπαιδευτική πολιτική του ΚΔΑΠ Κορωπίου που στόχο έχει την  προβολή υγιών προτύπων και την συζήτηση με τα  παιδιά  σε ζητήματα επίκαιρα αλλά και διαχρονικά. Την παρουσίαση του καλλιτέχνη έκανε ο Ηλίας Σβεντζούρης, εκ των εμπνευστών αυτής της δράσης.
Ο Δήμαρχος Κρωπίας καλωσόρισε τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον ευχαρίστησε για την μεγάλη τιμή να έρθει σε αυτή τη σύναξη των παιδιών του ΚΔΑΠ και να συνομιλήσει μαζί τους.
Ο κ. Κιούσης έκανε αναφορά στις προσπάθειες του ΚΔΑΠ και του προσωπικού να απασχολήσουν πράγματι δημιουργικά και με πρωτότυπο τρόπο τα παιδιά και να ικανοποιήσουν και τους γονείς τους που βλέπουν να παράγεται ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από μια αυτοδιοικητική δομή.
Ο κ. Ζουγανέλης απένειμε τα εύσημα στον Δήμαρχο Κρωπίας που έδειξε ενδιαφέρον για αυτή την πρωτοβουλία και συμμετέχει σε σχέση με άλλους πολιτικούς που δεν παρευρίσκονται οι ίδιοι σε αυτές τις πρωτοβουλίες.
Μετά ακολούθησε η οργανωμένη παρουσίαση ζητημάτων προς συζήτηση με το απαιτητικό παιδικό κοινό του ΚΔΑΠ που ξέρει να ξεχωρίζει τις σημαντικές και σεμνές προσωπικότητες που έρχονται για να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.


 

syneidisi

xtypos