Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Βορειοελλαδιτών & Φίλων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και Όμορων δήμων σχετικά με την αποχέτευση στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος.
“Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να δηλώσει ότι εμμένει στις θέσεις του που αφορούν στην αποχέτευση του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και είναι οι εξής:

Απάντηση απέστειλε ο Δήμος Λαυρεωτικής στη δημοσίευση του Φιλοζωικού Σωματείου «Πρόκρις». Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:
“Με έκπληξη διαβάσαμε την από 6/1/2015 δημοσίευση του Φιλοζωικού Σωματείου Κερατέας «Πρόκρις» στον τοπικό, αλλά και στον διαδικτυακό Τύπο, σχετικά με το ζήτημα των αδέσποτων σκύλων στο Δήμο μας.
Αποκαθιστώντας την αλήθεια για τα αναληθή, ψευδή και κακόβουλα αυτά δημοσιεύματα, σας παρουσιάζουμε τα εξής:

kioushs.dimitris“Αγαπητοί δημότες και δημότισσες,
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Κορωπίου,
«Οι ευχές μας για το 2016, για όλους εσάς, είναι διπλές. Ευχόμαστε στις οικογένειές σας, υγεία και πραγματική αγάπη μεταξύ σας και ως προς την σχέση σας με τους συμπολίτες σας, να διέπονται από  την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης. Κανένας άνθρωπος που κατοικεί στον Δήμο μας να μην αφεθεί στην μοναξιά και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Όλοι οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση ως κοινωνία. Πιστεύουμε σε μια νέα βάση της κοινωνικής μας συμπεριφοράς στηριζόμενη στις καλύτερες παραδόσεις  και αξίες του Ελληνισμού. Έτσι μπορεί να δημιουργηθεί  μια καλύτερη συλλογική κοινωνική ζωή.

LAS.SP.ART.SMALLΑνακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάτων-Αρτέμιδας για τους εργαζομένους στα πεντάμηνα:
“Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας, που πραγματοποιήθηκε στις 24/11/2015, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία από τα σωματεία των εργαζομένων στις υπηρεσίες του Δήμου, η οποία κατέθεσε αιτήματα και διεκδικήσεις με κύρια αιχμή τα ζητήματα που αφορούν τους  εργαζόμενους στα λεγόμενα πεντάμηνα.
Από την μεριά μας δηλώσαμε ότι συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων για την εξίσωση των δικαιωμάτων τους, για μόνιμη και σταθερή

filippou petros 01«Επιστημονικές Συναντήσεις Νοτιοανατολικής Αττικής – Κορυφαίο πολιτιστικό και επιστημονικό γεγονός για την Ανατολική Αττική»
του Πέτρου Φιλίππου
Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εργασίες της ΙΣΤ’ Επιστημονικής Συνάντησης ΝΑ Αττικής που φέτος πραγματοποιήθηκαν στο Λαύριο από τις 18 έως και τις 22 Νοεμβρίου από την Εταιρεία Μελετών Νοτιοανατολικής Αττικής και τον Δήμο Λαυρεωτικής και εντάχθηκαν στις εκδηλώσεις εορτασμού των 150 χρόνων από την ίδρυση του νεώτερου Λαυρίου.

Ανακοίνωση της παράταξης Πρωτοβουλία Πολιτών Κορωπίου σχετικά με την ανάπλαση της πλατείας Ανάληψης:
“Αγαπητοί Συμπολίτες,
Πρόσφατα ξεκίνησε η ανάπλαση της πλατείας της Ανάληψης. Όπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας το έργο είχε αρχικά ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2007-2013 αλλά στη συνέχεια λόγω άστοχων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής (αρχικός υπερφίαλος προϋπολογισμός και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας) ανακλήθηκε η χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ. (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ: 6Β1Ξ465ΦΘΕ-Η7Ψ)

 

syneidisi

xtypos