Το «2ο  Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία» διοργανώνεται


από την Παγκρήτια Ένωση Βιοϊατρικής Έρευνας σε συνεργασία με τις Επιστημονικές Επιτροπές του ΙΑΣΩ και του ΙΑΣΩ General, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ώρα 11:30, και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ώρα 09:20 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας, της Ελληνικής Ογκολογικής Ερευνητικής Ομάδας, της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας.
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου είναι ο κ. Χρίστος Παπαδημητρίου, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνος Τμήματος Παθολογικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής ο κ. Ευάγγελος Μαραγκουδάκης, Διευθυντής Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος ΙΑΣΩ. Εκλεκτοί ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων (Ογκολόγοι, Χειρουργοί, Ακτινοθεραπευτές, Γυναικολόγοι, Παθολογοανατόμοι, Ουρολόγοι, Αιματολόγοι, κ.λπ.), καθώς και έμπειρα νοσηλευτικά στελέχη θα συμμετέχουν ως ομιλητές.
Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάδειξη σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς, με κύριο στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και συνεργασία του ιατρικού δυναμικού του Ομίλου.


Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη.


 

ANAGGELIA GAMOY NEA 255x200

 

syneidisi

xtypos