Συνάντηση με την Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Ελλάδα κ. Ardiana Hobdari είχε σήμερα (27/11) αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης της Αττικής.

Εξέφρασαν στην Πρέσβη τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού που έπληξε τη γείτονα χώρα, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή τους στον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας και ιδιαίτερα στους πολίτες των Τιράνων, του Δυρραχίου και της πόλης Θουμάνε.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την ΠΕΔΑ ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία της συνάντησης, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος και ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού Γιάννης Κυριακόπουλος.

 

Οι Δήμαρχοι ζήτησαν από την Πρέσβη να επικοινωνήσουν με τις Τοπικές Αρχές των πόλεων που έχουν πληγεί προκειμένου να αποσταλεί ανθρωπιστική βοήθεια αλλά και να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές αντιπροσωπεία Δημάρχων για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους κατοίκους που δοκιμάζονται.

 


 

ANAGGELIA GAMOY NEA 255x200

 

syneidisi

xtypos